Το νέο πρόγραμμα πτήσεων της Ryanair ενισχύθηκε με 13 νέους προορισμούς απο Αθήνα μετά την σημαντική μείωση των τελών αεροδρομίου του Ελ. Βενιζέλος για το 2018.

Με 31 δρομολόγια σε σύνολο, η Ryanair θα συμβάλει στην διακίνηση άνω των 3 εκατομμυρίων επιβατών για το 2018 μόνο για την Αθήνα!!!

Οι extra θέσεις εργασίας που θα δημιουργηθούν στα νέα δρομολόγια υπολογίζονται περίπου στις 2250 και η Αθήνα θα συνδέεται συνολικά με 14 χώρες απο το 2018 με την μεγαλύτερη Low Budget Ιρλανδική εταιρεία.

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα πτήσεων της Αθήνας θα περιλαμβάνει :

· 5o αεροσκάφος στην βάση (συνολική επένδυση ύψους 500 εκατομμυρίων δολαρίων με τα ήδη 4 υπάρχοντα)

· 13 νέα δρομολόγια: Βίλνιους (2 εβδομαδιαίως), Βρόκλαου (2 εβδομαδιαίως), Γκντανσκ (2 εβδομαδιαίως), Ζέσουφ (1 εβδομαδιαίως), Κατοβίτσε (2 εβδομαδιαίως),

Κρακοβία (2 εβδομαδιαίως), Λαπεενράντα (1 εβδομαδιαίως), Λοτζ (1 εβδομαδιαίως), Μέμμινγκεν, (2 εβδομαδιαίως), Μπάντεν Μπάντεν (2 εβδομαδιαίως), Μπιλούντ (1 εβδομαδιαίως), Πόζναν (2 εβδομαδιαίως) και Φρανκφούρτη (1 καθημερινώς)

Το Ελληνικό επιβατικό κοινό και οι επισκέπτες, μπορούν να πραγματοποιήσουν από τώρα κρατήσεις για ταξίδια έως τον Οκτώβριο του 2018, με ακόμα χαμηλότερους ναύλους και περισσότερα ταξιδιωτικά προνόμια ενόψει του προγράμματος “Always Getting Better”, το οποίο συμπεριλαμβάνει :

Μειωμένες χρεώσεις για παραδοτέες αποσκευές – μία τιμή των 25€ για κάθε αποσκευή των 20 κιλών
Συνδεόμενες πτήσεις στο αεροδρόμιο Φιουμιτσίνο της Ρώμης και στο Μιλάνο Μπέργκαμο.

Νέα συνεργασία με το Erasmus Network προσφέροντας εκπτώσεις και εξατομικευμένη πλατφόρμα κρατήσεων

Ο David O’Brien της Ryanair, δήλωσε στην Αθήνα:

“ Έπειτα από μία σημαντική μείωση των τελών αεροδρομίου για νέα δρομολόγια κατά την επόμενη τριετία, η Ryanair είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το ενισχυμένο καλοκαιρινό πρόγραμμα Αθήνας, το οποίο περιλαμβάνει 13 νέους προορισμούς προς: Βίλνιους, Βρόκλαου, Γκντανσκ, Ζέσουφ, Κατοβίτσε, Κρακοβία, Λαπεενράντα, Λοτζ, Μέμμινγκεν, Μπάντεν Μπάντεν, Μπιλούντ, Πόζναν και Φρανκφούρτη. Μέσω των νέων δρομολογίων της καθώς και του 5ου αεροσκάφους στην βάση, η Ryanair θα συνδέει την Αθήνα με 31 δρομολόγια σε σύνολο το καλοκαίρι του 2018, συμβάλλοντας έτσι στην διακίνηση τριών εκατομμυρίων επιβατών στο αεροδρόμιο της Αθήνας το επόμενο έτος.

Για να γιορτάσουμε την ανακοίνωση του νέου καλοκαιρινού προγράμματος Αθήνας για το 2018, απελευθερώνουμε νέα προσφορά, με ναύλους των 14.99€ για ταξίδια έως τον Ιανουάριο, διαθέσιμη ως τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (13 Οκτωβρίου). Καθώς η μοναδική αυτή προσφορά θα εξαντληθεί σύντομα, οι πελάτες μας θα πρέπει να συνδεθούν σήμερα το www.ryanair.com ώστε να κάνουν κράτηση προτού εξαντληθεί.”

Σημαντική είναι η ενίσχυση των δρομολογίων από και προς την Πολωνία. Το φετινό καλοκαίρι παρατηρήθηκε τεράστιο κύμα τουριστών απο μια χώρα 38 εκατομμυρίων.

Η Πολωνία βρίσκεται σε μεγάλο ρυθμό ανάπτυξης και η χώρα μας βρίσκεται στις πρώτες επιλογές των Πολωνών με την ευκολότερη αεροπορική σύνδεση της χώρας μας με πόλεις όπως η Βαρσοβία και η Κρακοβία.

Προορισμοί όπως το Ηράκλειο, η Ρόδος και η Ζάκυνθος παρουσιάσαν τεράστιες αυξήσεις επιβατών απο την Πολωνία όπως και τα Χανιά και φυσικά η Αθήνα.

Σύμφωνα με το thessnews και η Θεσσαλονίκη μπήκε στο παιχνίδι της προσέγγισης τουριστών – επαγγελματιών από την Πολωνία με την αρωγή της Aegean Airlines σε ένα πρόγραμμα που διοργανώθηκε από τις 4 μέχρι τις 7 Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε μας στο facebook ή το instagram και μείνετε συντονισμένοι στο Vaggelis.gr για την ταξιδιωτική σας ενημέρωση.